Актриса

Марісол Ніколс: біографія, зріст, вага, вік, виміри

Американська актриса кіно і телебачення Марісол Ніколс народився 2 листопада 1973 року в Чикаго, штат Іллінойс, дочка Марії Патнік. Її виростили в Непервіллі, штат Іллінойс. Вона має румунсько-угорське походження з боку батька, а мексиканське - з боку матері. Вона найстарша з трьох братів і сестер, маючи двох молодших братів. Найвідоміша завдяки своїй ролі в шостому сезоні 24-х років як спеціальний агент Надя Ясір. У неї ідеальне тіло, яке вимірює груди 36, талію 25 і стегна 36. Зростання у неї становить 5 футів і 4 дюйма, що становить близько 163 см. Вона носить взуття розміру 8, а її знак зодіаку - Скорпіон.

Марісол Ніколс

Особисті дані Марісоль Ніколс:

Дата народження: 2 листопада 1973 р

Місце народження: Чикаго, штат Іллінойс, США

Ім'я народження: Марісоль Ніколс

Прізвисько: Марісоль

Знак зодіаку: Скорпіон

Рід занять: актриса

Національність: американець

Раса / етнічна приналежність: білий

Релігія: Саєнтологія

Колір волосся: Чорний

Колір очей: Темно-карий

Статистика тіла Марісол Ніколс:

Вага в фунтах: 125 фунтів

Вага в кілограмах: 57 кг

Висота в ногах: 5 ′ 4 ″

Висота в метрах: 1,63 м

Виміри тіла: 91-64-91 см

Розмір грудей: 36 см (91 см)

Розмір талії: 64 см

Розмір стегон: 36 дюймів (91 см)

Розмір бюстгальтера / розмір чашки: 34B

Розмір ніг / взуття: 8 (США)

Розмір сукні: 6 (США)

Відомості про родину Марісол Ніколс:

Батько: Невідомий (вона ніколи не зустрічала свого батька.)

Мати: Марія Патнік

Дружина: Тарон Лекстон (м. 2008-), Андреа Соррентіно (м. 1995-1998)

Діти: Дощ Індія Лекстон (дочка) (нар. 30 вересня 2008 р.)

Марісол Ніколс Освіта:

Північна середня школа

Коледж DuPage

* Вона відвідувала Північну середню школу Непервіля, а потім на початку 1990-х відвідувала коледж DuPage у Глені Елліні.

Марісол Ніколс Фільмографія:

Фільм:

Фелон (2008)

Дельта Фарс (2007)

Будинок великої мами 2 (2006)

Дорога додому (2003)

Лод Вайнер (2001)

Боуфінгер (1999)

Секс-монстр (1999)

Мафія Джейн Остін! (1998)

Не можу зачекати (1998)

Крик 2 (1997)

Відпустка у Вегасі (1997)

Телебачення:

Підлітковий вовк (2015-2016)

Кримінальний розум (2015-2016)

NCIS (2014-2015)

Приватна практика (2012)

GCB (2012)

NCIS: Лос-Анджелес (2010)

Ворота (2010)

Буря (2009)

Життя (2009)

У справедливості (2006)

Сліпа справедливість (2005)

Холодна справа (2004)

Національна безпека (2004)

Зачарований (2003)

Ніп / Тук (2003)

Закон і порядок: Спеціальний відділ жертв (2003)

CSI: Розслідування місця злочину (2003)

Друзі (2003)

Відділ (2003)

Зона сутінків (2002)

Псевдонім (2002)

Воскресенський бул. (2000-2002)

Принцеса та морська піхота (2001)

Принцеса та хлопчик Барріо (2000)

Малкольм і Едді (2000)

Хлопчик зустрічає світ (1999)

Odd Man Out (1999)

Сайбілл (1998)

Діагностичне вбивство (1997)

ER (1997)

Друзі до кінця (1997)

Беверлі-Хіллз, 90210 (1996)

Через Південь (1996)

Мої хлопці (1996)

Факти Марісоль Ніколс:

* Вона має румунсько-угорське та мексиканське походження.

* Вона ніколи не зустрічала свого батька.

* Вона говорить розмовною італійською.

* Журнал Vibe назвав її "Бомбою" 2007 року, як частину їх "Гарячих 100".

* Слідуйте за нею далі Twitter, Facebook і Instagram.