Актриса

Лейсі Шаберт: біографія, зріст, вага, вік, виміри

Актриса Лейсі Шаберт народився Лейсі Ніколь Шабер 30 вересня 1982 р. в м. Пурвіс, штат Міссісіпі, дочка Джулі та Тоні Шаберт. Вона походить з каджунського (французька), італійського, англійського та шотландського походження. Вперше вона отримала популярність як дитяча актриса на телебаченні за роль Клаудії Селінджер у телевізійній драмі "Партія п’яти" (1994–2000). Лейсі починала з драматичних та музичних виступів у своєму місті в околицях Міссісіпі з раннього віку, і була фіналісткою "Зоряного пошуку" (1983) в 1991 році. Вона переїхала до Південної Каліфорнії в 1994 році, а в 2013 році вийшла заміж за Девіда Нехдара. У них з Девідом народилася перша дитина 1 вересня 2016 року.

Лейсі Шабер

Особисті дані Лейсі Шаберт:

Дата народження: 30 вересня 1982 р

Місце народження: Первіс, Міссісіпі, США

Ім'я народження: Лейсі Ніколь Шабер

Прізвисько: Esmeralda Belle Jane, Lay Lay, Dynamite Termite

Знак зодіаку: Терези

Рід занять: актриса, актриса голосу, співачка

Національність: американець

Раса / етнічна приналежність: каджун (французька), італійська, англійська, шотландська

Релігія: християнська

Колір волосся: Темно-каштановий

Колір очей: ліщина

Статистика тіла Лейсі Шаберт:

Вага в фунтах: 115 фунтів

Вага в кілограмах: 52 кг

Висота в ногах: 5 ′ 3 ″

Висота в метрах: 1,6 м

Виміри тіла: 94-61-89 см

Розмір грудей: 94 см

Розмір талії: 61 см

Розмір стегон: 35 дюймів (89 см)

Розмір бюстгальтера / розмір чашки: 34C

Розмір ніг / взуття: 6 (США)

Розмір сукні: 2 (США)

Подробиці родини Лейсі Шаберт:

Батько: Тоні Шабер

Мати: Джулі Шабер

Подружжя: Девід Нехдар (м. 2013)

Діти: Джулія Мімі Белла Нехдар (дочка)

Брати і сестри: Кріссі Шаберт, Венді Шаберт, Т.Дж. Шаберт

Лейсі Шаберт Освіта:

Недоступний

Фільмографія Лейсі Шаберт:

У моєму сні (2009)

Привиди подруг минулого (2009)

Шерманський шлях (2008)

Чорне Різдво (2006)

Фатва (2006)

Брудні справи (2005)

Хороші хлопці (2005)

Водії задоволення (2005)

Тінь страху (2004)

Підлі дівчата (2004)

Rugrats Go Wild (2003) (голос)

Догляд за татом (2003)

Дружина негідника (2002)

Легенда про рідне місто (2002)

Фільм про дикі колючки (2002)

Не інший фільм для підлітків (2001)

Терпкий (2001)

Загублені в космосі (1998)

Babes in Toyland (1997) (голос)

Анастасія (1997) (співучий голос)

Факти Лейсі Шаберт:

* Це була міс-молодша Міссісіпі.

* Її назвали № 56 у списку журналу "Максим" Hot 100 2005 року.

* Її дочку Юлію принаймні частково називають іменем її мами.

* Слідуйте за нею далі Twitter і Instagram.