Актриса

Аманда Крю: біографія, зріст, вага, вік, виміри

Канадська актриса Аманда Крю народився 5 червня 1986 року в Ленглі, Британська Колумбія, Канада, як Аманда Кетрін Крю. Найвідоміша завдяки ролі Моніки Холл у ситкомі HBO "Силіконова долина". Вона також відома своїми ролями в телевізійному серіалі 15 / Любов і Свистун, у повнометражних фільмах «Кінцевий пункт 3», «Секс драйв», «Привиди в Коннектикуті», «Чарлі Сент Клауд» та «Божевільний вид любові» За Уістлер вона отримала нагороду Лева за найкращу виконавську роботу жінки в драматичній серії. З Дастіном Мілліган вона одружена з 2010 року.

Аманда Крю

Особисті дані про команду Аманди:

Дата народження: 5 червня 1986 р

Місце народження: Ленглі, Британська Колумбія, Канада

Ім'я народження: Аманда Кетрін Крю

Прізвисько: Аманда

Знак зодіаку: Близнюки

Рід занять: актриса

Національність: канадка

Раса / етнічна приналежність: білий

Релігія: Інше

Колір волосся: Темно-каштановий

Колір очей: Темно-карий

Статистика тіла команди Аманди:

Вага в фунтах: 135 фунтів

Вага в кілограмах: 61 кг

Висота в ногах: 5 ′ 9½ ”

Висота в метрах: 1,77 м

Виміри тіла: від 91 до 66-94 см

Розмір грудей: 36 см (91 см)

Розмір талії: 26 дюймів (66 см)

Розмір стегон: 37 дюймів (94 см)

Розмір бюстгальтера / розмір чашки: 34B

Розмір ніг / взуття: 9 (США)

Розмір сукні: 8 (США)

Відомості про сім’ю Аманди Крю:

Батько: працівник телекомунікацій

Мати: юридичний секретар

Подружжя: Дастін Мілліган (м. 2010)

Діти: Ще немає

Брати та сестри: Невідомо

Освіта екіпажу Аманди:

* Вона відвідувала середню школу Бруксвуда в Ленглі.

* Вона відвідувала Американську академію драматичних мистецтв.

Фільмографія Аманди Крю:

Таблиця 19 (2017) (Фільм)

Гонка (2016) (Кіно)

Вік Адалін (2015) (Кіно)

Ідентичне (2014)

Сестри і брати (2011) (Кіно)

Чарлі Сент-Клауд (2010) (Кіно)

Художник, що розпався (2009) (Кіно)

The Haunting in Connecticut (2009) (Кіно)

Джон Такер повинен померти (2006)

Вона людина (2006) (Кіно)

Final Destination 3 (2006) (Кіно)

Факти про команду Аманди:

* Її мати - юридичний секретар, а батько - працівник телекомунікацій.

* Вона з'явилася в музичному мультфільмі "Казки драконів", коли навчалась у четвертому класі.

* Вона робила рекламний ролик Coca-Cola і грала у сценічних п'єсах, таких як Stalling, Cordstons Courts та Langley, the Musical.

* Слідуйте за нею далі Twitter і Instagram.