Актриса

Ізабелла Скарупко: біографія, зріст, вага, виміри

Польсько-шведська актриса, співачка та модель Ізабелла Скарупко народився Ізабелла Дорота Скорупко 4 червня 1970 р. у Білостоці на Підляшші, дочка Леха та Магдалини Скорупко. Вона польського походження. Коли їй виповнився рік, батьки розлучилися, а вона залишилася з матір’ю. У 1978 році вони переїхали до міста Бреденг у Стокгольмі, Швеція, де Скорупко навчився говорити шведською, англійською та французькою мовами. У 1995 році вона зіграла дівчину Бонда Наталю Симонову у фільмі про Джеймса Бонда "Золоте око". У віці 17 років Скарупко була виявлена ​​шведським кінорежисером, який взяв її у художній фільм "Ніхто не може любити як ми" (1988). Цей фільм не тільки зробив її кумиром-підлітком у її місцевому місті, а й стимулював її інтерес до мистецтва. Scorupco має ідеальне тіло, яке вимірює груди 34, талію 26 і стегна 32. Вона має зріст 5 футів і 8½ дюймів, що становить близько 174 см. Вона носить туфлі розміру 8. Її знак зодіаку - Близнюки.

Ізабелла Скарупко

Особисті дані Ізабелли Скарупко:

Дата народження: 4 червня 1970 р

Місце народження: Білосток, Підляське, Польща

Ім'я народження: Ізабелла Дорота Скорупко

Прізвисько: Іза

Знак зодіаку: Близнюки

Рід занять: актриса, співачка, модель

Національність: поляк, швед

Раса / етнічна приналежність: білий / польський

Релігія: Не доступний

Колір волосся: Світле

Колір очей: Синій

Статистика тіла Ізабелли Скарупко:

Вага в фунтах: 119 фунтів

Вага в кілограмах: 54 кг

Висота в ногах: 5 ′ 8½ ”

Висота в метрах: 1,74 м

Вимірювання тіла: 34-26-32

Розмір грудей: 34 дюйма

Розмір талії: 26 дюймів

Розмір стегон: 32 дюйма

Розмір бюстгальтера / розмір чашки: 34B

Розмір ніг / взуття: 8 США

Розмір сукні: 4 США

Відомості про сім’ю Ізабелли Скорупко:

Батько: Лех Скорупко

Мати: Магдалина Скорупко

Подружжя: Джеффрі Раймонд (м. 2003 р.), Маріуш Черковський (м. 1996-1998 рр.)

Діти: Якоб Мартін Раймонд, Джулія Черковський

Освіта Ізабелли Скарупко:

Недоступний

Ізабелла Скарупко Фільмографія:

Reign of Fire (2002)

Вертикальна межа (2000)

Дикарен / Балтійське море (2000)

Ogniem i mieczem / З вогнем і мечем (1999)

Goldeneye (1995)

Петрі Терар (1995)

Ingen kan älska som vi / Тільки ми можемо любити це (1988)

Факти Ізабелли Скарупко:

* У 1991 році вона випустила поп-альбом "Заміна".

* Вона мала короткий успіх як поп-співачка, випустивши альбом у 1991 році.

* Вона знялася навпроти Пірса Броснана у його першому фільмі про Джеймса Бонда.

* Вона виросла у Швеції, де навчилася розмовляти шведською, арабською, французькою та англійською мовами.

* Її виявив шведський кінорежисер у віці 17 років.